Alla inlägg under juli 2007

Av Elisabeth - 11 juli 2007 21:53

Yee, nästa helg blir det fest hos mig! :) Vi skulle egentligen varit hos Teeser, men vi ska tydligen vara här istället nu! Bara börja städa på en gång eller? :P


Godnatt!

Av Elisabeth - 11 juli 2007 17:51

Tänk att solen tittar fram idag, hade nästan glömt bort att den fanns tror ja! :P Typiskt om det blir soligt och fint i helgen då när man ska jobba. Men men, sånt man får ta! Ska faktiskt bli skönt med en lugn helg, vila upp sig inför nästa helg då nipyran drar igång! :) Något att se fram emot!


Nä, om man skulle ta sig en liten powernap, somnar snart över tangentbordet här känner jag! Snacka om att inte ha något liv! :P


Död

Av Elisabeth - 10 juli 2007 10:55

Vad fruktansvärt tråkigt väder det är, känns inte alls som att det är sommar nu :/ Ska traska ner på jobbet snart, jobbar till 21.30 ikväll. Var skönt att sova ut en stund idag iallafall, ta igen lite sen helgen!


Jobb, jobb, jobb

Av Elisabeth - 9 juli 2007 17:49

Då var helgen slut! Känner verkligen att den satt sina spår, helt sjukt vad sliten jag känner mig! Har iallafall haft en riktigt bra helg! :)


Under helgen har jag

  • Öst till The Ark och Europe - Bea trodde Ola Salo var naken ;P 
  • Shoppat - Dock ytterst lite!
  • Druckit helt sjukt mycket alkohol! - Aivy-drinkar, cider, öl.. Att man ens stog på benen hela helgen är ju ett mirakel, även fast det var nära att man rasade ihop på lördagen :P
  • Hängt/Öst i öltält - Wallmans-tältet var helt klart det bästa, snäppet efter var det såklart Daltons-tältet på lördagen där det östes för fulla muggar till Ständut Blakk! Yääää!
  • Ätit massa skitmat - Skulle Anna Skipper sett oss under helgen hade hon antagligen kolat på stört
  • Blivit blöt - Har faktiskt aldrig varit med om att det regnat på någon Gatufest. Drog ner party-stämingen några snäpp.
  • Skrattat så tårarna sprutat - Mycket sjuka saker som sagts&gjorts, haha!
  • Breezer-marinerat ett badrumsgolv - Eller ja, det var faktiskt Sandra som gjorde det, roligt var det iallafall :P
  • HAFT RIKTIGT, RIKTIGT KUL! TACK ALLA FÖR DEN HÄR HELGEN!

Och idag var det bara tillbaka till verkligheten som gällde! Snoozade verkligen in i det sista imorse innan jag var tvungen att inse att jag antagligen skulle komma för sent om jag inte klev upp! Fick skjuts imorse eftersom det regnade, brorsan och syrran började också 7 idag. Knäpptyst i bilen. Morgon-putta som få ;P Skönt att arbetsdagen är över iallafall. Nu blir det nog TV´n en stund.


Hej å hå!

Av Elisabeth - 5 juli 2007 06:26

Äntligen torsdag, så himla skönt!! Ska ner och jobba nu fram till 14.30, men ska höra om det är ok att jag jobbar in min rast idag och slutar 14. Måste typ göra det, eftersom jag inte har packat färdigt än :/ Dra inåt skogen vad roligt vi ska ha i helgen!!


IN I DIMMAN! :D

Trevlig helg!

Av Elisabeth - 4 juli 2007 15:10

Ååååh, jag sov lääänge idag! Sjukt länge! Jag vaknade 13.15 Haha! Kommer inte kunna somna ikväll med andra ord. Nu sitter jag iallafall här, har precis duschat och ska snart ta och smörja in mig med lite BUS. Som vanligt när det gäller mig måste jag bygga en panik-bränna inför morgondagen! :P

Blåser lite för mycket för att man ska kunna lägga sig och steka ute nu :/ Så blir solariet sen ikväll.


Laddad jag är nu!!

Av Elisabeth - 3 juli 2007 20:43

En riktig skum dag har det varit! Hänt massa konstiga saker, alldeles snurrig! Känns då riktigt guld värt att vara ledig imorrn! Orkar inte med det här snart, måste byta jobb..!


Skulle tvätta allt jag ska ha med mig på torsdag idag också, men än en gång är det någon som gått och snott min tvätt-tid! Jag vet inte hur många gånger det har hänt nu?! Så imorrn måste jag gå upp till mamma och tvätta. Buhuuu :(


Tuffa tider nu! :P Men också bara 2dagar kvar till GF! :)


Tjohoo!


Av Elisabeth - 2 juli 2007 05:59

Ja inte är det världens roligaste grej det här med att kliva upp på morgonen :/


Har varit en stressig jobb-helg, men väldigt skönt att det enda man konsumerat i dryckesväg är vatten och läskeblask! Så nu är batterierna laddade inför Gatufesten, 3 dagar kvar!! :)


Tröttis

Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards