Alla inlägg under juli 2007

Av Elisabeth - 18 juli 2007 12:39

.. att regnet håller sig borta!!

Gryyymt skönt att ha slutat jobba för dagen nu! Har varit och köpt mig en sallad som jag ska slänga i mig snart! :) Sen är det bara att packa sina väskor och dra iväg.


Haaaj

Av Elisabeth - 17 juli 2007 22:19

Åh vad less jag är på att jobba nu! Har inget liv, bara jobba heeela tiden! Känns bra att jag har en kort dag imorrn, sen ska jag fara till Kramfors och gå på Kramm! :) Hoppas bara vädret blir lite bättre, känns väl inte sådär superkul om det skulle regna direkt! Känns ju som att det inte gjort annat den här sommaren! Hur kul känns de då? Usch för regn!


Schlet´n.

Av Elisabeth - 16 juli 2007 23:24

Idag har jag fått mycket gjort här hemma, har tvättat nästan allt jag äger, diskat undan, dammtorkat och dammsugit! Var helt slut efter middagen så när jag hämtat den sista tvätten tog jag mig en powernap.. på 3timmar! Snacka om kraschad! Syrran ringde och väckte mig, hon hade varit hos pappa och käkat surströmming (urk) och undrade om det var ok att hon och pappa kom förbi, men kände att jag inte orkade med nå sällskap så jag fick lov att säga ifrån! :P Sen ringde mamma och väckte mig också, tänk att man aldrig får sova ifred, haha! Imorrn jobbar jag kväll från 12 till 21. Dryyygt! Men jag får mig en sovmorgon iallafall, är ju guld värt de!

Dags att krypa ner!


Sov gott

Av Elisabeth - 16 juli 2007 13:18

Så himla skönt att sluta 12 idag! Har precis kommit hem från stan, försökte hitta nå fint att ha på mig på lördag, men som vanligt finns det inte ett skit i den här stan. Får rota fram nån gammal trasa! Nu ska jag lägga mig och vila en stund innan jag ska ta itu med tvätten och städningen. Yeey!


Later fuckers!

Av Elisabeth - 15 juli 2007 23:46

Men dö inte vad ont jag har i min rygg!! Tog mig knappt ur sängen imorse, så illa är det :/ Jag ska försöka hitta nånstans jag kan gå och få massage och passa på att köpa Hot&Cold salva imorrn när jag slutar, det här går ju inte! Känner mig som ett jädra offer..


Annars har helgen inte innehållit så mycket mer än jobb! Igår kväll kom syrran förbi och så såg vi på Släkten är värst. Veeery funny! Ikväll kom hon också förbi, såg på Underbara Älskade. Åååhh, den var så bra! Sällan jag tycker svenska filmer är bra, men den här gången kom det till och med en liten tår ;P fjantig man är! Men jag tyckte den var grymt bra iallafall! :)


Och imorrn är det Ångest-Måndag igen.. Veckorna går alldeles för fort, känns skitjobbigt att sommaren snart är slut! Tänkte faktiskt försöka byta mitt dag-pass mot ett kvälls-pass på torsdag och kanske gå ut på Kramm på Onsdag, har varit så sugen på de så länge nu! Aja, får väl se hur det blir me de!


Med glimt´n i yge! Godnatt

Av Elisabeth - 13 juli 2007 11:27

Godmorgon godmorgon!

Börjar inte förrns 13 idag så jag tog mig en liten sovmorgon ;)

Känns riktigt tungt att ta sig ner på jobbet nu och veta att man ska jobba typ konstant fram till måndag :/ Urk!


Lite frulle på dehär så!

Av Elisabeth - 12 juli 2007 23:53

Tog en liten powernap efter middagen, tyvärr blev den inte så värst liten. Typ 2timmar! Vilket har fått påföljden att jag fortfarande sitter uppe. Fast börjar känna mig lite tröttis! Sitter och surrar med syrran om det här med killar.. Är banne mig inte lätt! Haha! Vi har kommit fram till att vi nog kommer vara singlar resten av livet.


Har suttit och lekt lite med ett nytt bildredigeringsprogram som jag laddade hem för några dagar sen! :) Kul att sitta och leka när man har tråkigt! Börjar bli sugen på party igen också nu när man sitter och kollar igenom alla partycards! Vilket påminner mig om att jag inte lagt ut några bilder här på länge! Oj! Haha, får göra det någon dag! :) Nu blir det sängen iallafall!


NattiNatti

Av Elisabeth - 12 juli 2007 12:14

Är just nu hemma på lunch-rast och vad hade trillat ner i mitt brevinkast om inte antagningsbeskedet? Precis som jag trodde kom jag inte in på nåting, reserv på alltihop. Värsta var ju SSK i Umeå, reservplats 319! Herregud, är ju så man knappt tror det är sant! Bäst gick det med Rehabiliteringsvetenskapen på distans i Sundsvall, reservplats 11. Så det är väl den jag har störst chans att få en plats på. Men jag vet inte riktigt ja.. Vet egentligen ingenting, riktigt förvirrad över dedär. Well, får ta mig en ordentlig funderare över det, jag tror inte jag vill fortsätta på Solgården i höst faktiskt. Jag behöver något nytt!


Jaja, back to work!


What to do?

Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards