Alla inlägg under juli 2007

Av Elisabeth - 24 juli 2007 23:16

Nu har jag brassat iväg beställning nr.1 från ellos! :) Blev en seglarjacka som var på rea och så nå munkjackor. Och så fick man ju sängkläder gratis, riktigt nice! Men nu när jag ska beställa från H&M så är det för det första stängt för nå uppdateringar dom ska göra, och för det andra hittar jag inte åt skidjackan jag ska beställa! Aaaah! Får ringa imorrn istället. Poooop!

Av Elisabeth - 24 juli 2007 21:40

Som vanligt känns det som! Vet inte vad det är med mig nu för tiden, helt dö i kroppen! Jag tror jag hakar på Sandra och kör nyktert en månad (minst!) efter den här sommaren! Bara jobba, träna och vila upp mig, tror jag kan behöva det!


Jobbade 7-12 idag, sen ringde jag till Arne som min jobbarkompis har kört med, nu är det dags för mig att kirra körkortet! Så imorrn ska jag ringa och boka en tid för teori-prov, plugga hårt och fixa de och sen bara blåsa på! Har skjutit upp dehär alldeles för länge nu, men det har ju haft sina anledningar också.. Men nu känner jag mig peppad! :)


Nu ska jag iallafall ta och beställa lite kläder, H&M hade ju grymt mycket snyggt nu! Pank som en kyrkråtta är jag ju iochförsig nu, får ut en riktig piss-lön den här månaden! Men förhoppningsvis får jag lite pengar från a-kassan. Och kläderna från H&M har ju en förmåga att ta en sjuhelsikes tid på sig innan dom kommer! Kanske har hunnit bli miljonär innan dess, who knows?


A man can kill but still be the sweetest fun

Av Elisabeth - 23 juli 2007 22:53

Måndagar är ju ett jäkla påhitt de också! Den här dagen har verkligen varit seg! Hade sovmorgon iallafall, så de kändes ju bra, började 12. Men när jag ska gå hemifrån hittar jag inte nycklarna. Vände verkligen upp och ner på heela lägenheten! Fanns ingenstans! :/ Så jag fick lov att ringa mamma och be hon komma hit och låsa. Kommer ner på jobbet och kommer då på att jag har låst in mina skor! Aaaah! Så jag har fått jobba i ett par hårda flip-flops i typ 9 timmar idag! Skönt? Sen flöt det väl på hyfsat, satt och surrade med Yvonne på rasten, kul att hon är tillbaka från semestern, känns som evigheter sen jag träffade henne! Slutade 21 så då var det bara till att traska hemåt och fortsätta nyckeljakten.. Letade verkligen överallt! Ingenstans var dom. Men så råkade jag kliva på mattan och kände att det var nåt hårt.. Och där låg dom! Under mattan!! Vilken misär! Kände mig som världens rikspucko! Jaja, kanske inte så intressant att veta dehär heller.. Men så har iallafall min dag sett ut! :P Nu blir det sängen!


Tjarrå!

Av Elisabeth - 22 juli 2007 15:56

Hahahahaha vilken kväll..


När jag hade städat klart gick jag upp till mamma och åt lite grillat, drack vin och surrade på! När klockan var halv sex kom jag därifrån typ! Inte ofta jag sitter ensam med dom sådär, det var faktiskt mysigt.

Sen var det bara att gå hem och piffa till sig och fortsätta dricka så rasade en efter en in i lill-läggan, vart en hel del! Gick upp till grannen också och bad dom komma ner till oss istället för att sitta där och trycka! :P

Gick ner på stan rätt tidigt, gick in på Impuls. Var riktigt bra drag på dansgolvet, shejkade ärsle och vinglade runt och surra med massa folk! Kvällen bara susade förbi, helt plötsligt var klockan 2 och då stängde dom. Då blev det Maggis och sen hem till mig för lite efterblås! Helt sjuuuukt! Vi var ju nåra stycken, slutade med att det sov ett x antal hos mig, haha!


Så vaknade man imorse då med dödens huvudvärk! Gick upp på Önsta och tog en pizza med Eje, Tres, Malin, Lina och Piiit! Sen hem och dö en stund innan jag tog itu med städandet! Så nu är det fint igen :)


Sitter uppe hos mamma nu och väntar på att syrran ska komma hem från jobbet, blir nog så att vi följer med mor och plastfar på fotboll i Graninge ikväll! :)


Tjing!

Av Elisabeth - 21 juli 2007 11:24

Satans skit!! Har ont i ryggen idag med :/ Funderar på att ta nån värkis och lägga mig en stund igen..


Och idag är det partaj här igen! har som vanligt ingen aning om vilka som ska komma hit, haha! Som vanligt får det bli en liten överrasking. Måste iallafall göra ett ryck här nu snart och städa färdigt! Hoppas på en rolig kväll!


Över&Ut

Av Elisabeth - 20 juli 2007 10:17

Godmorgon!

Klev upp för en stund sen, så himla skönt att jag är ledig nu i 3dagar! Idag ska det städas upp här hemma, sen blir det stan med syster och Eje som sagt.


Funderar på att ringa en sväng till mammsen och höra om dom är nå bakis idag ;P Gick dit efter jobbet en sväng igår, dom hade Eva-Britt och Janne på besök och satt ute på altan och ölade. Stog även ett x-antal rödvinsflaskor där, haha! Dom frågade om jag ville ha mig en öl men det fanns inte på kartan de! Gick in och åt vääärldens godaste sallad som mamma hade gjort, med kyckling och färskpotatis och massa annat mumsigt! :) Yumyum.


Nä nu blir det dusch, frulle och piffning!


Haaaj

Av Elisabeth - 19 juli 2007 22:05

Hahaha, nog för att jag var bra dörnad i skallen igår så kommer jag ändå ihåg en del citat från gårdagen!


"Ja, enligt mina mått mätta så var hon direkt ingenting jag skulle kunna tänka mig! Hon har ju för fan en frilla från 90-talet!!"

Det diskuteras fruntimmer på ballis :P


"Jag har aldrig varit så torr i käften i hela mitt liv"

Jag själv inatt utanför Ullas tydligen, fick höra de av Malin imorse, haha! Var nog vääldigt törstig, konstigt nog..


"Bry på Kramm"

Hittade en del konstiga sms i skickade-mappen på telen imorse. Jobbigt!


Ja det var en sjuk kväll. Av det jag kommer ihåg så är det väldans massa ångest men nog fanns det lite ljus i mörkret!


Tack&Hej!


Av Elisabeth - 19 juli 2007 21:52

Men dö inte för guds skull på en jävla gata vilken vråååål-ÅGREN jag har idag! Och det går inte över heller!! Har gått och mått skit precis hela dagen! Känns ju väldigt roligt att man inte kan lära sig nån gång att jag inte kan hålla samma tempo som alla andra när det gäller drickandet! Speciellt inte när jag knappt sover på nätterna och knaprar alvedon för ryggen :/ Kan väl sammanfatta kvällen med följande ord: Ångest, misär och kaos..


Well, det var iallafall roligt att få träffa Sandra, Malin, Emelie och allihopa! Känns som att det var miljoner år sen jag träffade dom sist! Även fast det bara va nå veckor sen! Sandra tycker att jag ska ta och flytta in hos henne. Det tycker jag också. Fast nu vet jag i och för sig inte längre. Jag tror inte jag törs visa mig ute i Kramfors igen, måste nog flytta ner till Skåne eller nånting, långt, långt bort iallafall! :P Är på Lasse Stefanz ikväll dom, fast jag jobbade ju 16-21 idag så det sprack ju för mig de! Men hade aldrig pallat att blåsa på ikväll med, helt förstörd. Jag tror jag börjar bli för gammal för sånt här, haha! Känns sjukt jobbigt att ha fest på lördag, iallafall som jag känner nu! Men det hinner väl kanske ändras de innan helgen!


Nu ska jag iallafall ta mig en lång dusch (inte lukta usch). Imorrn blir de stan med Eje och syrran!


Jag är så dum, jag är så dum, jag är så jävla dum!

Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards