Alla inlägg under juni 2007

Av Elisabeth - 13 juni 2007 12:37

Blää! Riktig ångest-dag idag! För det första är det ju riktigt tråkigt väder. Hoppas verkligen det inte blir nåt sånt här i helgen, skulle ju vara rena rama döden det. För det andra känner jag att allt som har med jobbet att göra går åt skogen. Är ledig idag igen, men istället för att vara glad för det får jag bara ångest.. Hatar att gå såhär dag efter dag och inte veta hur man ska jobba :/ Börjar på schemat efter midsommar iallafall, så det känns ju skönt.

Tryggt, om inte annat!


Näni, nu vill jag ha helg!

Av Elisabeth - 12 juni 2007 18:45

Idag är ingen vanlig dag, för det är Emoos födelsedag, HURRAAA!


Hemskt, har inte ens pratat med människan än! :/ Försökte ringa för ett tag sen, men fick inge svar, är iofs inte särskilt ovanligt när det gäller henne, haha! Well, får försöka ringa en gång till om ett tag!


Annars har dagen flutit på, flängt runt både på jobbet och på stan där jag hämtade nymobilen! Den är grym.


Tack för mig.



Av Elisabeth - 11 juni 2007 22:38

Ganska soft måndag :) Var ut och gick efter middagen, sen for jag till Sara med Eje och Therese och hälsade på henne och lill-Ronja! Gullunge hon är, så roligt när dom börjar bli lite större och kan titta på en och sådär! Undebar liten sak den där tjejen! For hem ganska tidigt, brudarna skulle äta på Bylla, men känns som att jag avstår det efter denna helgs svullande! :P Har suttit och skrivit en handlingslista tills imorrn då det är dags att fylla på matförrådet! Tur att jag har en del i frysen så det är ju inte så mycet som behöver köpas, vilket är tur, för i helgen är det ju dags för stadsfesten i Kramfors! :D Längtar så fruktansvärt, ska bli så himla roligt! Har såklart knåpat ihop ännu ett kollage nu ikväll, med bilder från förra årets stadsfest! Och som vanligt är jag inte direkt nöjd, men det får väl duga!


Tack&Adjö

Av Elisabeth - 11 juni 2007 14:42

Nu är heeela lägenheten städad! Har hållit på sen vid 12, plockat och diskat, dammat, dammsugit och skurat! Plockat ihop all tvätt, ska tvätta imorrn! Inte lite tvätt har man samlat på sig heller, det väller väl ca 1meter över tvättkorgen :/ Skönt att det fanns en tid imorrn iallafall! Och att lägenheten är städad! :D


Nu tror jag att jag ska ta och plocka fram nån kycklingfilé till middagen och ta en prommis kanske, eller om jag sparar det tills ikväll.

Och nymobilen har inte kommit än heller, buhuuu. Äh, kanske kommer imorrn, hoppas på det!


Dishwalla - Candleburn


Have a nice one!

Av Elisabeth - 10 juni 2007 23:12

Hemma igen!


Fredag: Började med jobb 7-12 då. Sen vart det lite solning på det! På vägen hem såg man såklart alla studenter, avis jag blev! Vill ta studenten igen, hela studentveckan var ju hur kul som helst! Så det fick man ju lite ågren över. Såg dock inte till kusinen Jennifer, men grattis till henne iallafall :) Drog hem och åt lite grann iallafall då, sen packade jag ihop grejerna och blåste iväg till Kramfors då vid 16-tiden. Gick in till Sandra när jag kom fram och vi kom fram till att vi skulle placera oss på hennes ballis och ta nå glas vin iallafall och eventuellt dra ner på Träffen. Några glas blev två flaskor och några öl på det och Träffen blev istället Wikströms-huset och party+en hel del ögongodis ;P Iallafall blev man ju knall-kanon som vanligt! Kramm var iallafall värdelöst, tur att det är sommar nu så man slipper gå dit, haha!


Lördag: Vaknade yrare än yrast och fattade knappt det ena eller det andra. Gick ner till Sandra i butiken, fick lov att gå och köpa mig en macka, hungrig som få! Sen när hon slutade gick vi och köpte massa gott på Homebuy, sen bäddade vi ner oss på hennes ballis och låg och surrade massa dynga, var riktigt härligt! Efter mycket velande tog vi iallafall oss i kragarna och städade hennes lägenhet, går ju så mycket fortare om man hjälps åt :) Duschen blev det sen då, hade inget planerat utom en lugn kväll. Men blev att vi gick bort till nå grabbar och tog oss några öl iallafall! :) Ner på stan och inhandlade lite käk, jag, Jonas och Sandra, satt och sjukade oss bra länge vi systemet innan det blev hemgång där vi sjukade oss ännu mer, haha! Skrattade så tårarna sprutade! Sen la vi oss och sov alla tre i Sandras säng! :P


Söndag: Vaknade av att telefonen ringde, var Sandra Eliasson från jobbet som hade varit ute och busat ;P tok! Pigg som en lärka (nästan) var man iallafall, fick låna en jättesnygg bikini av Sandra så for hon, jag, Jonas och Mallan till Finnmarken och stekte! Riktigt härligt! For väl hem vid tre nån gång kanske, sen har vi bara suttit på ballis igen och surrat jag och Sandra innan jag for hem. Och nu sitter jag alltså här! Har haft det riktigt bra i helgen måste jag ju säga, även om fredagen var helt.. ja, jag vet inte vad jag ska säga riktigt! Uschhh.. !


Och imorrn är man ledig, blir det finväder blir det väl lite pressning kanske? Annars ska jag försöka ha mig ut och bränna lite fett som man antagligen lagt på sig under helgen :/ Städa lägenheten står också högt upp på prioriteringslistan, ser ut som jag vet inte vad här! Jaja, ska väl kanske ta och krypa ner nu iallafall!

Gooooooooooooodnatt!

Av Elisabeth - 8 juni 2007 06:25

Åååååhhhh, jag är så himla trött! Jag vill sova, hela dagen helst!

Jaja, 5 timmar går väl hyfsat fort.. Hoppas jag..


Död

Av Elisabeth - 7 juni 2007 23:22

Måste bara lägga in en bild på ny-mobilen jag beställde idag! :)

Har två stycken, en laddas inte och den andra går det knappt att komma fram till. Och den här är ju bra snygg, visst?

Av Elisabeth - 7 juni 2007 23:08

Mhm!


Då var det torsdag kväll. Pressade inte särskilt mycket uppe hos mamma idag, var så himla varmt så jag trodde jag skulle ramla av solsängen där ett tag! Imorrn hinner jag inte pressa ute alls, så det får bli solariet imorrn efter jobbet, går liksom lite snabbare de! :P


Bär av till Kramfors och Spetsen imorrn iallafall, får se vad som händer under kvällen om det blir någon utgång eller om det blir lugna gatan! Den som lever får se! Har under kvällen gjort ett litet kollage på deras vansinnes vistelse i Finnmarken, inte sådär supernöjd med det, men det blev iallafall bättre än det förra! :)


Enjooy!

Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards