Alla inlägg under maj 2007

Av Elisabeth - 5 maj 2007 14:28

Ja nog blev det lite party igår!

Vi kom dit vid 19 tiden ungefär, åt tapas till förrätt och fårostfylld kyckling till huvudrätt och till det så delade jag och Ulrica på en flaska vin såklart ;) Var jättegod mat! Och vinet det tog det.. Efter maten började vi beställa in massa goda drinkar :D Jag höll på att ramla av stolen när Kumar beställde in sin tredje Long Island Ice Tea! Och en tequila på det!! Han skulle upp pch jobba 8.30 också den galningen, haha! Jaja, när vi satt där och bäljde i oss och surrade på ringde Sandra Eliasson, som jag jobbar med på en annan avdelning, och frågade om jag skulle med på Impuls sen. Så hon kom ner på Toledos och satt och surrade en stund. Sen gick vi på Impuls då, AC, Ulrica, Sakiba, Kumar och Kicki fick vi också med oss! :D Tog några drinkar där också men det var så himla dött där!! Inget dansgolv, inget band, INGENTING!! Så alla började dra sig hemåt ganska tidigt, tror jag raglade in i hallen här vid halv ett ungefär. Men det var faktiskt en ganska rolig kväll ändå, även fast Impuls var en riktig besvikelse..


Så imorse vaknade jag vid 9 som vanligt. Gick upp till mamma vid 11 och åt lite frukost där :) Sen har jag inte gjort så mycket mr än städat och plockat här hemma, ska tvätta ikväll också. Det behövs VERKLIGEN nu!! Men innan det ska jag till mamma och grilla! Mmmmm!! Har gjort sallad också :D


Ja det var nog allt! Lite bilder från gårdagen bjuder jag väl också på! Först har vi jag i full gas med en lika tankad AC bredvid och sen hela gänget samlat! :)


 Tack&Bock!

Av Elisabeth - 4 maj 2007 15:59

Fredag igen då! Skum vecka det här, har ju varit helg nyss tycker man! Slutade 14 idag så nu har jag lyckats fått bort disk-berget som låg och lurade i köket. Skönt att ha det gjort!


Ska iväg och äta med jobbet på Toledos sen :) skitlänge sen jag åt där, är ju så himla gott! Men dyrt.. Vet inte om det blir nå party än, det visar sig väl! Men ska bli kul iallafall, vi har inte varit ut sen i november så. Då hade vi riktigt kul! Alla var asradade och glada, och så var det band på Impuls och allt. Skiitskoj! Jaja, nu ska jag väl försöka ha mig in i duschen och börja piffa!


Trevlig helg!

Av Elisabeth - 3 maj 2007 22:33

Sitter man här igen då! Fick besök av mamma, plastpappa och lillebror igår kväll! Bjöd dom på lite fika och sådär, kul att dom kom förbi! :) Fast lillebror var rastlös som vanligt han och ville gå hem, haha!


Och idag har man inte hunnit med så mycket annat än jobb! Hann ju iallafall hämta min Elvine-jacka som hade kommit! :D Satt jättebra, liiiite kort i armarna bara, annars så! Men nu får det vara nog med handlande ett tag. Faktiskt.


Tack&Hej!



Av Elisabeth - 2 maj 2007 19:20

Usch vad jobbigt det var när klockan ringde imorse! Kände mig som en döing när jag gick ner på jobbet, även fast det inte var speciellt länge idag kändes det som en evighet. Diskade undan och åt lite när jag kom hem vid halv ett sen var det bara en sak som gällde och det var SÄNGEN!! Vaknade halv 5!! Hade ingen ork att träna idag heller :/ skulle ju faktiskt behövt gjort det med tanke på allt onyttigt man smällde i sig igår..

Ååååhh mår som en krabba, är så jobbigt att man ska behöva känna sig bakis 2dagar när man är ute nuförtiden! Man börjar väl bli gammal, är väl det de sitter i. Haha!


Nä, om man skulle ha slängt sig framför TV´n kanske?



Av Elisabeth - 1 maj 2007 22:57

Igår var det fest minsann! Så idag mår man väl inte sådär jättebra.. Har sån fruktansvärd huvudvärk! Aaaahhh! Men det var iallafall en väldigt rolig kväll! Schlager-musik för hela slanten och packat med folk på kramm! Hej och hå!


Bakis-dagen har varit ganska trevlig den också faktiskt. Åt på stan med Sandra&Gänget, sen åkte jag till Emelie en sväng och satt och surrade med henne och Bea innan jag åkte hem. Mötte Teeser, Eje och Emeleey på Konsum och köpte lite gotta, sen for vi hem hit, kollade på TV och surrade massa! Sara och världens sötaste Ronja kom också en sväng :) hon är så himla fin lill-knytet! :D


Nu ska man väl försöka sova bort huvudvärken iallafall, imorrn blir det jobb! Skönt att det är en kort-dag. Gooooodnajt!

Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7 8 9
10
11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21
22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards