Alla inlägg under maj 2007

Av Elisabeth - 16 maj 2007 15:24

Jaha, då var det onsdag då! Snart heeelg! :D


Har en delad tur idag, jobbat 7-12 och ska tillbaka 16-21. Känns inte så lockande att gå tillbaka direkt! Har varit en sväng på stan iallafall, inhandlat lite grann tills helgen och sådär. Jag har blivit helt tokig i bodylotions! Har hur många som helst, men fortsätter ändå köpa flera! Jaja, strosade runt ganska länge på stan idag, fick sällskap av Madde ett tag, men sen skulle hon till frissan så då fick jag fortsätta solo! Passade iallafall på att boka en tid för klippning+färgning+slingor, ser ju för bedrövlig ut uppi huvudet nu! Så nästa tisdag ska jag dit, ska bli skönt! Syrran kom hit för ett tag sen också, så nu måste jag köra iväg henne när jag ska gå :P


Idag fick jag även ett samtal från skadedjursbekämparna, dom skulle troligtvis komma hit nästa vecka och kolla, skulle få lite fler myrfällor tills dess. Men som det lät på han så är det vanligt att dom kommer fram på våren och att det blir bättre när det blir varmare. Trodde det var tvärtom jag! Men så är det alltså inte! Känns skönt att jag får hjälp med dehär nu iallafall!


Back to work!

Av Elisabeth - 15 maj 2007 18:53

Tisdag idag! Trött som tusan imorse, råkade snooza lite väl länge så det blev lite stress! Kom till jobbet prick 7, haha! Jobbade till 16 och sen blev det simning och sen upp till Konsum och handla lite mat. Träffade plastpappa där så fick skjuts hem! Och syrran satt i bilen hon med, dom hade precis kommit från Vännäs! :D Så nu är hon hemma tills på söndag! I like it.


Ringde och kollade hur mycket lön jag får den här månaden idag, lite besviken, trodde jag skulle få mer. Men men, man får ju lön iallafall, det ska man vara glad för! Är så less på att man ska måsta betala 800 spänn i diverse avgifter (fack, a-kassa..) bara! Det är ju mycket pengar de! Iallafall så tänkte jag att jag skulle kolla mina LAS-dagar. Och just nu ligger jag på 353 och då är inte Aprils dagar inlagda än! Vilket betyder att jag äntliiigen kommer upp på LAS-listan! Har man ju iallafall en liiiiiiten chans att få ett litet vik, någon gång!


Nu blir det TV! Godkväll!

Av Elisabeth - 14 maj 2007 18:23

Måndag den 14nde maj! Simmat, diskat och lagat mat är väl det enda man lyckats göra idag! Annars är det ledighets-dimman som gäller! :D

Sitter och väntar på att Madde ska komma tillbaka nu, hon skulle gå och sola sen komma hit igen. Första gången vi umgås nu sen hon opererade sina boobs! Hon verkar ju nöjd så förhoppningsvis blir det ingen tredje operation! :P Finns väl direkt inte så mycket mer att ta av nu heller, haha!

Får se vad vi hittar på sen när hon kommer om det blir nån film kanske..


Tack&Hej!

Av Elisabeth - 13 maj 2007 23:01

Helgen har varit lugn!


Igår fick man en liten sovmorgon till 8.30 och jobbade till 16. På väg hem träffade jag pappa! :D Stog och surrade en halvtimme typ! Det känns så konstigt att vi träffas så sällan nu för tiden. Måste bli bättre på att gå och hälsa på känner jag! Jaja, skulle tvätta 17 iallafall, men när jag kom in i tvättstugan går maskinerna för fullt och då ser jag att det är samma jädra åbäke som är där för andra gången och tvättar över min tid! Hon fick sig en rejäl känga kan jag säga..

Annars kollade man väl på ESC som de allra flesta gjorde igår! Kan säga att det var det sämsta jag någonsin varit med om och det är jag nog inte ensam om att tycka! USCH vilka skräplåtar! Den enda låten som gick att lyssna på förutom The Arks var Finland, resten var bara dynga rakt igenom! Och låten som vann?! Aldrig mer!!


Idag har jag inte hunnit med så mycket annat än att jobba! Och imorrn ser det ut som att jag är ledig! :) Det behöver mitt huvud!


Tjingelingeling!

Av Elisabeth - 11 maj 2007 22:15

Jaa, vad ska man säga.. Myrjävlarna har nu dykt upp i mitt badrum och i mitt vardagsrum, så nu är det inte bara sovrummet längre. Så nu börjar jag seriöst fundera på om det är en fuktskada. Enligt vad gubbarna sa som sanerade mammas hus för några år sedan (dom hade till och med myror i diskmaskinen) så är det så, att har man svartmyror hemma, är det fuktskadat. Alltid! Men man vet ju inte riktigt heller, känns bara riktigt obehagligt! Och jag vill inte, inte, INTE flytta härifrån!! Har iallafall satt ut dom sista myrfällorna nu, hjälper väl ett tag iallafall.. Antagligen är det det enda man kan göra. Men jag vill ändå att någon ska komma hit och kolla så jag verkligen vet och är säker på att det inte är fuktskadat!


Annars har den här dagen varit som alla andra dagar! Känner mig irriterad över att jag fortfarande inte har fått mitt schema än för sommaren. Men det är ju lite strul tydligen. Men ändå, vill börja planera lite nu..


Det är synd när hissen inte går ända upp.

Av Elisabeth - 9 maj 2007 23:35

Onsdag den 9nde maj! Inte alltför mycket som hänt idag! Jobbade kväll idag också så man hinner liksom inte med så mycket mer än så. Imorrn jobbar jag dag iallafall så när jag har slutat ska jag ha mig iväg och simma är det tänkt! Sen ska jag ju hämta lillebror på skolan också och vara barnis åt han tills mammsen och plastpappsen kommer hem från Bollnäs. Han brukar ju gå hem själv, men han ville absolut att storasyster skulle komma och hämta, haha! Så får väl bli så då! Kommer förmodligen ligga på soffan hela kvällen..


Dagens skratt:

"Jag måste nog gå och ringa efter en telefon.."



Av Elisabeth - 8 maj 2007 11:12

Åååhh vilket fint väder det är ute nu! Men självklart börjar jobba 12 och jobbar till 21. Känner mig verkligen inte laddad för det, men det är bara att bita ihop och traska iväg det! Har ju fått vara ledig 3dagar nu och det är jag riktigt glad för. Det behövdes verkligen.



Ha en bra dag!

Av Elisabeth - 7 maj 2007 12:37

Vilken härlig dag gårdagen var! Gick upp till mamma när jag vaknade för styvsyster Anette var där med Roger och barnen! :) Vad fruktansvärt fina dom är! Gud vad tiden går fort, tycker det inte var länge sen dom var bebisar, men nu är Emma nästan 8 och Emil fyller 4! (tror jag, haha) Sprang runt där på gräsmattan med sin lilla ballong. Sötnötar!


Och på kvällen fick jag besööök! Emelie, Jonas, Therese och Eje kom förbi och spelade lite TP, tog en himla tid med dessa satans tårtbitar, haha! Men till sist vann ju Therese då. Men jag kom faktiskt 2a! Hade en tårtbit kvar.. Men nära skjuter ingen hare! När dom hade gått damp jag ner i sängen och kollade på film. Såg 300, den var faktiskt grymt bra.



Måndag idag då, härligt att vara ledig :) Blev en långpromenad imorse och nu ska jag gå ner och simma tänkte jag! Måste ta igen från förra veckan som var en riktig slappar-vecka! Uschhhh...



Tjingeling!

Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7 8 9
10
11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21
22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards