Alla inlägg under maj 2007

Av Elisabeth - 24 maj 2007 22:57

Ännu en av mina händelserika dagar slut! Denna torsdag har väl varit som vanligt. Jobbat 7-16, sen legat och slöat här hemma! Har sån ångest att jag inte lyckats ha mig iväg och träna en enda dag den här veckan! Det är nästan så man skäms! Jaja, det är väl bara att ta nya tag nästa vecka..


Och nu ni folket! På tisdag ska jag vara modig. Jag ska vara väldigt modig! Jag ska nämligen klippa mig och färga håret då! Men till skillnad från alla andra gånger är det dags för något nytt. Satt och kikade igenom massa bloggar här nu och snubblade förbi en bild och började fundera: Ska jag? Vågar jag? Har nu rådfrågat Emeleey och Maglan och både tyckte att jag skulle. Så jag SKA! Wiii, längtas. Vilken chock alla kommer få ;) En helt ny Beet!


Fredag den 25/5 imorgon vilket betyder jobb, LÖN och.. ja, får väl se! Helgen blir iallafall lugn med jobb, tvättning, städning och filmtittande! Sängen kallar! Innan dess måste jag ju naturligtvis visa upp den otroligt heta bilden på mig och Spetsen från helgen! :)


Över&Ut.



Av Elisabeth - 23 maj 2007 12:05

Usch vad snuvig jag ääär! :( Så idag kommer det inte bli mycket gjort har jag en känsla av.. Tur att man är ledig då så man inte förlorar massa pengar. Det kommer ju behövas en del till sommarens bravader! Om man bara kunde få schemat nån jäkla gång! Men jag tror jag vet på ett ungefär hur jag kommer jobba. Har hittat ett "extra-jobb" som jag tror att jag ska söka också, tänker även ringa till Norells än en gång och fråga om jag får städa. Det är ju så att jag vill (läs SKA) åka utomlands med brudarna i höst! Och då behövs det ju en del kosing!


Nu ska jag iallafall försöka få i mig nåt att äta.

So long

Av Elisabeth - 22 maj 2007 20:53

Först trodde jag att det var allergin som spökade, men nu känns det banne mig som att jag har feber :/ Har haft världens frossa sen jag kom hem från jobbet idag, bara legat och småskakat! Vill ju inte bli sjuk NU, det går ju bara inte, det har jag inte råd med! Är ju iallafall ledig imorrn som det ser ut.


Nä, lägga sig under några täcken på soffan kanske?

Hej!

Av Elisabeth - 20 maj 2007 22:40

Usch vad dåligt jag mår! Blev ju inte lilla fyllan igår direkt :/ Bäljde i sig till tusen gjorde man ju. Tänk att man aldrig lär sig!


Jaja, landade väl i Kramfors runt 18-tiden nån gång, var bara att börja göra sig iordning på en gång så man kunde sprätta en breezer :D Blev bra drag hos Sandra faktiskt, mycket folk! Soffdans och fullt ös! Åkte på träffen en sväng innan kramm och efter det är det ju så gott som nattsvart för mig! Jobbigt med massa minnesluckor sådär, huga :/ Menmen, av det jag kommer ihåg var det en helt godkänd kväll iallafall! Roligast var det ju hos Sandra, helt klart!


Och imorse när man vaknade mådde man ju krabba såklart! Stack ner på stan med Sandra och inhandlade lite käk, och efter det mådde man ju ännu mer krabba! Blää! For och hälsade på Mallan på sjukan här hemma i Sollefteå, så man kom ju hem lite tidigare än man brukar göra. Så nu har jag umgåtts litegrann med brudarna! Var och kikade på Marres nya lägenhet, nere och åt på Sibylla sen blev det godis och TV hos Eje! Så i veckan blir det hårdträning för mig, känner mig som en boll nu ju :/


Jaja, jobb imorrn!

Tack&hej!

Av Elisabeth - 19 maj 2007 07:11

Åh vad min säng ser lockande ut! Känns som att man skulle kunna göra vad som helst för att krypa tillbaka en liten stund.. Men nu blir det jobb 8-16! Vädret verkar ju riktigt trist idag! Hade ju tänkt ta med mig en av tanterna på marknaden idag, men det känns ju inte så kul om det är dåligt väder.


Har lite panik inför kvällen också, för pengarna jag nallat från sparkontot har inte förts över än, så jag måste nog fråga mamma eller pappa om ett lån tills måndag :/ Hatar verkligen att behöva fråga de, det är ju ingenting jag brukar behöva göra direkt! Men den här månaden var det mycket!


Och ikväll blir det fest, som sagt! Spetsen skickade ett sms igår och sa att jag kunde glömma finkläderna ikväll, för det är badshorts och flip-flops som gäller, haha! Det är ju Beach-party på Kramm så nu har väl alla fått för sig att man ska följa dedär satans teat för en gångs skull! :P Jaja, blir nog säkert intressant! Bilder kommer väl antagligen senare, sånt här måste ju dokumenteras!


In i dimman! Trevlig helg!

Av Elisabeth - 18 maj 2007 10:18

Vad skönt att det är fredag idag! Verkar vara kanonväder ute också! :D Fast har ju inte hunnit ut nåt än med tanke på att jag typ nyss vaknat. Skönt med en sovmorgon! Ska snart bege mig ner till jobbet och sola och så börjar jag jobba 12. Vi ska få en ny tant idag! Jippi.


Imorrn blir det iallafall fest!

Här är ett litet kollage som Maglan gjort på oss! :)

Ha en bra dag!

Av Elisabeth - 17 maj 2007 22:10

Håhåjaja, vad härligt det känns att den här dagen är slut! Att stressa är ju ingenting man tycker om att göra direkt! Men det blev ju ett (ytterst litet) Tupperware-party här ikväll iallafall! Köpte några bägare, skålar och en grej man gör isglass med! Passar ju perfekt till sommaren de!


Och så fick man ju träffa Ronja såklart! Åååhhhh vad hon är fin! Så himla lik mamma sin! Gick och bar runt på hon ett tag. Tänk när man själv blir mamma? Hur man kommer vara och sådär? Jaja, det dröjer ju BRA LÄNGE tills man ens kommer tänka tanken på att skaffa nå barn iallafall! Men söta, det är dom! :)


Här kommer iallafall en bild på gullungen!

Är hon inte fin?

Av Elisabeth - 17 maj 2007 12:41

Gaaah! Vilken stress dag! Är just nu hemma på rast, skulle inte ens jobba idag, men Sandra ville vara ledig så det är klart man ställer upp! Tupperware-party ikväll ska man också ha och jag har inte hunnit städa :/ Så när jag slutar 16 blir det gasa hemåt och ta itu med det! Som tur är blir det ju aldrig särskilt stökigt här eftersom jag är ganska bra på att hålla undan ;D jeje, back to work!


Later alligators!

Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7 8 9
10
11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21
22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards