Alla inlägg under april 2007

Av Elisabeth - 20 april 2007 22:27

Happ, då var det fredag igen! Har varit riktigt ambitiös på jobbet idag, städade tvättstugan, dagrummet och toaletten, sen gjorde jag fruktsallad till personalen och gotta till pensionärerna! :D Simmade efter jobbet, diskade och plockade lite när jag kom hem, sen gick jag upp till morsan och surrade med henne och plastpappsen en stund! Dom har gjort så fint på altanen nu, lagt en ny matta och sådär, riktigt mysigt! Nästa vecka flyttar brorsan in i sin lägenhet också, så ska väl dit och kika på den då! :)


Och så måste jag ju såklart lämna myrrapport! Har varit några stjärnor och spatserat här ikväll också såklart! Förhoppnigsvis kommer det hit någon på måndag kanske, det visar sig väl!


Nog av detta! Jag har inget liv :P


Lite sömn på det här så!

Av Elisabeth - 19 april 2007 21:50

Nu är åbäkena (dagens mest använda ord) tillbaka igen!! Från och med nu finns det inget mer i denna värld jag hatar mer än myror! Har iallafall kontaktat ett skadedjursbekämpningsbolag nu som förhoppningsvis hör av sig imorgon. Men tydligen har Per haft samma problem när ha bodde här, hela somrarna! Så det kanske inte finns så mycket mer att göra än att sätta ut myrfällor då. Får väl se vad dom säger..

Annars har väl denna dag varit som alla andra dagar! Skönt att det är fredag imorrn! Jobbar iofs hela helgen, men ändå :)


Ajöken!

Av Elisabeth - 18 april 2007 22:25

Lyckades med nöd och näppe ta mig iväg och simma idag, men skam den som ger sig! Tänk om jag inte hade följt med Madde? Då hade jag ju aldrig fått se hennes snygga vurpa längst nere i trappan, haha! Kunde inte ens sluta skratta när vi började simma, så det blev lite flams i början. Ett gott skratt förlänger livet, så tack Madde för att du förlängt mitt med ett par år! :D


Annars lyckades jag förstöra en tröja när jag tvättade och har även blivit terroriserad av telefonförsäljare och barn som vill sälja maj-blommor. Men jag är ganska glad ändå! :) Hoppas bara att jag kan gå imorrn, annars får jag låna en rullstol på jobbet och rulla runt istället!


En bild på mig och syster från helgen kan jag faktiskt bjuda på idag! :)Tjarrå!

Av Elisabeth - 18 april 2007 12:47

Imorse var det banne mig inte alls kul att kliva upp! Tog mig ju knappt ur sängen, har sån fruktansvärd träningsvärk i både armar och ben sen pumpen i måndags! Igår var det helt okej, men idag..! Inte känner man sig som 21 idag iallafall, snarare 81! Ska väl försöka ha mig iväg och simma en sväng ändå ikväll, men det känns tveksamt..


Slutade 12 idag också, så nu ska jag vänta tills klockan blir 14 så är det tvätt-time, yeeey! Som tur är var jag iväg med ett lass upp till mammsen i lördags, skönt att man har henne uppför backen bara ;) så det är väl inte alltför mycket som ska tvättas! Men tillräckligt..


Later alligators!



Av Elisabeth - 17 april 2007 17:06

Tisdag idag! Jobbade 7-12, gick och simmade en sväng efter det. Städat litegrann, diskat och har nyss fått i mig lite maaat! Så nu vet jag faktiskt inte riktigt vad jag ska hitta på. Funderar på att gå ut och gå en sväng sen iallafall.


Ja, mer var det nog inte idag!


Över och ut.



Av Elisabeth - 16 april 2007 15:14

Skönt att vara ledig en måndag! Sov till halv 12 idag, riktigt skönt!
Men sen upptäckte jag ju en inte alltför trevlig sak när jag satte mig här imorse! Myror!!! Det bara kryllade av dom under databordet! Slet fram dammsugaren och började tokdammsuga upp dom jävlarna! Sen ringde jag till morsan i världens panik, så nu har vi ringt hyresvärden får vi väl se vad det blir. Har iallafall lyckats lokalisera vart dom kommer ifrån så har sprutat både hårspray och lagt dit massa salt nu och än har jag då inte sett några fler myror, så jag hoppas dom håller sig borta! Satans bestar!!


Förutom myrincidenten då, så har Eje och Emilie varit på besök :) Har suttit ute i det fina vädret och surrat lite grann. Trevligt, trevligt! Så nu när dom gått hem ska jag laga mat och sen ska vi iväg och träna jag och Madde!


Tjingeling!

Av Elisabeth - 15 april 2007 23:53

Huuugaligen vilket drag det blev i den lilla lådan igår! :D

Eje och Emilie kom vid halv 6 nån gång redan, tror dom var lite partysugna ;) sen rasade väl resten av brudarna in vid sju typ. Kollade på hockeyn, snackade massa dynga och hinkade i oss! Sen började det helt plötsligt rasa in massa mer folk, blev alldeles snurrig där ett tag! Jag och Eje gick upp till grannen med, där det spelades Guitar Hero och dracks skumpa minsann! Så vi bjöd ner dom också, lika bra det! Så det blev en del folk här, trodde jag faktiskt inte! Men kul var det! :)

Gick på bowlingen runt halv 12 ungefär, fast där var det väl inte mycket att hurra för direkt. Men kul att träffa lite folk iallafall! Bjöd väl in halva Sollefteå på efterfest kändes det som, men det slutade med att jag la mig och sov istället när jag kom hem. Party! Så överlag var det en riktigt rolig kväll faktiskt :)


Vaknade 9 imorse och började städa lite grann. Men man har väl mått bättre, så jag gick och la mig igen och sov till 12. Då ringde syrran så jag gick upp till morsan och åt litegrann med henne och surrade massa. Satt ute i solen och hade det bra! Sen var det bara att bege sig hem och städa klart innan jag gick och jobbade. Så nu är det fint här igen :)

Och nu känns det som en bra idé att lägga sig och sussa!


Tack och hej!

"Han görne å han görne bra"

Av Elisabeth - 14 april 2007 13:52

Åh, vilket härligt väder det är idag! Perfekt dag för fest ;) Har varit ner på stan en sväng idag med lillasyster, hon ska också komma hit ikväll :) Ska bli skoj! Och nu håller jag på att städa för fullt. Inte för att det känns som så stor mening, men vill väl att det ska se någorlunda anständigt ut när det kommer lite folk!Hoppas på en rolig kväll! In i dimman!

Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<<
April 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards